Sharon Stone houdt nare nasmaak over aan 'Basic Instinct'

Sharon Stone houdt nare nasmaak over aan 'Basic Instinct'

De actrice uit Basic Instinct stond voor de rechter om een voogdijzaak, die ze uiteindelijk verloor om een opmerkelijke reden.

Sharon Stone verloor ooit de voogdij over haar zoon door een heel bijzondere reden. De actrice mocht haar kind Roan niet meer zien vanwege haar rol in de film Basic Instinct.

Dat vertelt de Amerikaanse actrice eerder deze week in de podcast iHeartRadio's Table for Two. In de film uit 1992, die geregisseerd werd door Paul Verhoeven, speelde ze een naaktscène, en dat had ze wat betreft haar zoon beter niet kunnen doen. Voor de rechter gaf die scène namelijk de doorslag in de voogdijzaak.

Rechter confronteert zoon Stone
Volgens Stone oordeelde de rechter op basis van Basic Instinct wat voor moeder ze was. "'Weet jij dat je moeder seksfilms maakt?', vroeg de rechter toen aan mijn zoon", vertelt de 65-jarige actrice. "Als gevolg daarvan verloor ik de voogdij".

Haar ex-man Phil Bronstein, van wie Stone in 2004 scheidde, kreeg volledige zeggenschap over Roan.

Klachten
Stone kreeg als gevolg van die uitspraak last van mentale klachten. Daarvoor werd ze in opgenomen in een speciale kliniek, zo legt ze uit. Ook had ze last van fysieke ongemakken.

"De zaak brak letterlijk mijn hart", aldus de blondine, die daarmee refereert aan haar eerdere hartritmestoornissen.

Nu 22 jaar
Roan is inmiddels 22 jaar oud en staat op eigen benen. Hij heeft nog twee broers.



NieuwsFilm

meest populair