Priyanka Chopra geeft een nieuwe betekenis aan zwoele oosterse avonden

Priyanka Chopra geeft een nieuwe betekenis aan zwoele oosterse avonden

Het is ronduit bijzonder wat de ster uit 'Love Again' nou weer voor elkaar krijgt - en waar haar man Nick Jonas mee bezig is

Priyanka Chopra geeft een nieuwe betekenis aan zwoele oosterse avonden. Het is ronduit bijzonder wat de ster uit Love Again nou weer voor elkaar krijgt - en waar haar man Nick Jonas mee bezig is.

Samen met zijn broers, besloten zij verslavend lekkere popcorn te verkopen, genaamd Rob's Backstage Popcorn. Het is popcorn, die The Jonas Brothers zelf backstage na een concert krijgen van hun vriend Rob. Die is zo lekker, dat zij het niet voor zichzelf willen houden.

Echte Indiase kruiden
Priyanka wilde hierop graag een versie met echte Indiase kruiden. Want zij mist de sexy, klamme avonden in India met de specifieke oriëntaalse geuren. Hierop ontwikkelden zij samen de smaak Mumbai Nights, die ook bij veel Amerikaanse supermarkten zal liggen.

Priyanka vertelt: "Toen ik opgroeide in Amerika was het moeilijk om oriëntaalse producten te vinden bij de gewone supermarkt. Nou ligt het gewoon bij de popcorn, waardoor het heel normaal is geworden. Daar ben ik trots op."

Het product
Meer staat in het artikel hier bij People. Trots toont Priyanka het product ook hieronder op Instagram.



NieuwsFilm

meest populair