Trailer 'The Resurrection of Charles Manson' over de zieke seriemoordenaar

Trailer 'The Resurrection of Charles Manson' over de zieke seriemoordenaar

Met een hoofdrol voor 'Warrior'-acteur Frank Grillo.

We hebben Frank Grillo al in heel wat films gezien. Denk bijvoorbeeld maar aan de schurk Crossbones in de nodige Marvel-blockbusters en zijn rol in de Purge-franchise. Nu gaat hij echter waarschijnlijk voor zijn bizarste film tot nu toe.

De 57-jarige Grillo speelt namelijk de hoofdrol in het regiedebuut van de 26-jarige Remy Grillo, zijn eigen zoon. Het gaat hier om The Resurrection of Charles Manson. De creepy en bizarre trailer is hieronder te zien.



Wat te verwachten
Grillo speelt een sekteleider met een gestoord plan. Hij wil Charles Manson, die in 2017 op 83-jarige leeftijd overleed, terug tot leven brengen. Hij denkt dat als hij mensen vermoord en gebruikt als 'offer' dat dit dan kan lukken.

Hij heeft het op een jong koppel gemunt, die met hun tweetjes een appartement hebben gehuurd in de woestijn om zich voor te bereiden op een filmauditie.

Eenmaal daar merken ze dat er vreemde dingen aan de hand zijn en lijkt het erop dat iemand ze in de gaten houdt... Het stel wordt dan ook langzaam maar zeker meegesleept in het sinistere complot van de levensgevaarlijke sekte.

Trots
Remy Grillo liet zich recentelijk nog over de film uit. Zo zei hij: "Het was echt een heel avontuur om deze film te maken. Het is tot nu toe een van de hoogtepunten van mijn carrière, en het samen maken met mijn vader was helemaal gaaf".

"Ik ben in ieder geval trots op de film. Het is een krankzinnige film, maar ik vond het interessant om te laten zien waar 'de kinderen van Manson' zich vandaag de dag mee zouden kunnen bezig houden". De film zal normaal gesproken in mei te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair